Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

Подорожі містами України

На травневі свята з 30.04  по 04.04.13р.  вихованці  2-ї групи здійснили цікаву подорож до м. Запоріжжя та м. Бердянськ.
У Запоріжжі відвідали «Дитячу Залізницю» – одну з найкращих та найбільших в Україні. Вразило те, що водять поїзди, здійснюють відправку та посадку пасажирів саме діти. Одягнені по формі, вони мають навички в роботі та виконують її, як дорослі люди. Для них це не тільки гра, а ще й знайомство з професіями та підготовка до життя у суспільстві. Окрім того відвідали акваріум, тераріум,  чарівний ботанічний сад та зоокуточок.


Знайомство з містом продовжилось по проспекту  ім. Леніна -  найдовшому у Європі та парку ім.. Шевченка. Скільки у Запоріжжі фонтанів! Головна прикраса міста – це могутній Дніпро, який огортає ,ніби оберігаючи острів Хортицю – осередок культури і традицій наших пращурів козаків.
Наступного дня відвідали м. Бердянськ , де нас ласкаво зустріло Азовське море! Краса бердянської коси,  та лиманів не може залишати байдужими. Особливо сподобалась  рибалка. На обід ми насмажили бичків та наварили креветок, яких хлопці наловили поряд з досвідченими рибалками.

Набережна міста з її багато чисельними памятниками та лунопарком подарувала яскраві враження та радість екскурсантам!
Поїздки такого роду допомагають вихованцям підготуватись до майбутнього життя в суспільстві.  Пропагують активний, змістовний відпочинок, сприяють розвитку пізнавальних інтересів.

Немає коментарів:

Дописати коментар