Translate

четвер, 19 січня 2017 р.

ПОДОРОЖІ УКРАЇНОЮ

  07.12.2016 року вихованці нашого закладу отримали у подарунок від криворізького бюро подорожей та екскурсій (директор Дублей Світлана Семенівна) - подорож до м. Кременчука.










 
   Знайомство з містом розпочалося  із захоплюючої  екскурсії  «Свічковим заводиком». Процес виготовлення свічок діти спостерігали на власні очі , а розповідь супроводжувалась демонстрацією виробничого процесу. Навколо дійсно казкова  атмосфера – не залишила байдужими жодного з присутніх. 









Наступним об’єктом відвідин стала солодка екскурсія на фабрику «Рошен». Тут діти отримали  можливість спостерігати «народження» карамельки та подальший її шлях – обгортання, розфасовка, маркування. Найбажанішою стала дегустація солодощів. 











Історія міста Кременчук цікава та багатогранна,  але має багато сумних сторінок . Діти вшанували пам'ять жертв концентраційного табору біля Гонгу Миру. З розповіді гіда дізнались,  що Кременчук входить до списку місць,  які зазнали  найбільших руйнувань  під час Другої Світової війни. Але на сьогодні це велике промислове місто,  гарне та привітне.




Немає коментарів:

Дописати коментар