Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

Екскурсія до Дніпропетровська

22.квітня група вихованців нашого закладу прийняла участь туристично-екскурсійній подорожі до Дніпропетровська..
Подорож по місту діти розпочали з екскурсії до кондитерської фабрики «АВК». Вона пройшла під гаслом вихованців, як «найсмачніша та найсолодша подорож до цукерок».

Потім завітали до Планетарію, де учні відкрили для себе багато нових таємниць неба, мали можливість доторкнутися до таємничої частини космічного світу – шматочка метеориту.



Наступним об’єктом відвідин став музей Діорама – «Битва за Дніпро» та виставка шевронів. На виставці було представлено понад півтисячі експонатів – бойових, добровольчих і цивільних шевронів за якими стоїть значна героїчна сторінка історії  нашої країни. На цій виставці діти прийняли участь у акції «Зав’яжи стрічку на «Дереві бажань» для Миру в Україні». Організатори акцентували увагу дітей, що лише завдяки патріотам, людям, які здатні пожертвувати власним життям заради свого народу, країна здобула перемогу в минулому та обов’язково здобуде її в майбутньому і на нашій землі буде Мир. 
Так, здивував та захопив увагу вихованців різноманітністю та багатством життя водний світ у Акваріумі прісноводних риб на Монастирському острові.
Завершувалась наша подорож прогулянкою у парк ім. Т.Г. Шевченка, де учні не лише спостерігали красу української природи, а й ділилися враженнями від екскурсії містом.





Вихованці залишилися задоволені поїздкою до міста Дніпропетровськ.
Вважаємо, що такі заходи сприяють розширенню дитячого кругозору, інформаційної обізнаності про красу та різноманіття України, виховують любов до Батьківщини та гордість за свою країну. Розвивають позитивні риси характеру та виховують найкращі людські чесноти.

Немає коментарів:

Дописати коментар